Fields of Wonder

Wie is fow?

Onze projecten kunnen alleen worden gerealiseerd dankzij de inzet van ons team van bestuursleden en vaste medewerkers.
Door hun expertise, achtergrond en ervaring bouwt FoW de culturele rijkdom op die noodzakelijk is om projecten te maken die ertoe doen.

Projecten die alle lagen van de bevolking aanspreken, die respect genereren voor kunst, cultuur en natuur en die ervoor zorgen dat ons publiek onvergetelijke momenten beleeft.

Geert van der velden

Artistiek leider

Geert is de initiator van onze projecten en zet de grote lijnen van de stichting uit. Naast het bedenken, regisseren en vormgeven van onze projecten verzorgt hij ook workshops. Geert studeerde af aan de Academie voor Beeldende Kunst te Maastricht in de richting Theatervormgeving. Sindsdien heeft hij vele producties vormgegeven bij o.a. het RO-theater, het Nationale Toneel, Scapino Ballet en Het Oranjehotel. In 1998 ontving hij voor zijn werk de Charlotte Köhlerprijs van het Prins Bernhard Fonds. 

Tahir Idouri

Bestuurslid

Tahir is werkzaam als Creative Director bij brand identity bureau Millford in Leiden. Vanuit deze achtergrond houdt hij zich bezig met onze communicatie en het design daarvan. Daarnaast levert hij een belangrijke bijdrage aan de conceptvorming en realisatie van de projecten.

Malinda Clouder

Bestuurslid

Malinda is al jaren actief in de Leidse kunst- en cultuursector. Zo is ze naast eigenaar van een winkel met faitrade kleding ook bedrijfsleider bij ARS, bestuurslid bij een ondernemersvereniging en actief bij het cultuurprogramma van Sleutelstad Radio. Om maar een paar dingen te noemen... Malinda vindt het erg leuk om met verschillende mensen samen te werken, verbindingen te leggen en om iets moois te kunnen maken voor de stad.

Jan Willem Bok

Bestuurslid

Jan Willem is o.a. verbonden aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam, het Huizinga Instituut en de International School of The Hague. Hij levert zijn bijdrage middels culturele verdieping en theoretische reflectie bij het opzetten van onze plannen.

Mirjam Spoolder

Bestuurslid

Mirjam volgde een opleiding voor regie en stage-management aan het Rotterdams Centrum voor Theater en behaalde haar Master in Fine Arts aan de Fachhocheschule Nordwestschweiz in Basel. Bij FoW heeft zij meegewerkt aan de realisatie van een aantal projecten en ondersteunt ons thans vanuit haar visie op beeldende kunst en performance art.